Menu Sluiten

Industriele Droogkast

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over industriele droogkast kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Industriele Droogkast

Reiniging Industriele Droogkast – Tips Voor Een Correcte Behandeling

Reinigen van Industriële droogkasten is een belangrijk onderdeel van het behouden van een optimaal rendement in de industrie. De luchtvochtigheid, temperatuur en luchtkwaliteit spelen een belangrijke rol bij de productiviteit van het bedrijf. Om deze reden moeten industriele droogkasten regelmatig onderhouden worden door goed opgeleide technici, zodat ze optimaal renderen.

Werkomgeving

Een slecht functionerende droogkast kan leiden tot ongewenste resultaten van een productie proces. Het is daarom belangrijk om te weten waar een droogkast precies wordt ingezet. Kenmerken zoals het milieu, de luchtvochtigheid, ruimte, luchtstroom en temperatuur beïnvloeden ernstig het vermogen om het drogen van grote hoeveelheden producten te verbeteren. Dit is de reden waarom veel bedrijven kiezen voor professionele droogkasten, zoals die gemaakt en verkocht door Miele Professional.

Hoe vaak moet een Industriële Droogkast worden Gereinigd?

De reiniging van een Industriële Droogkast hangt af van verschillende factoren. Veel bedrijven raden aan om dit minstens eenmaal per maand te doen, zodat er geen stof of ander vuil opgehoopt is dat de werking van de droger kan verminderen.Als u een droger vaak gebruikt, moet u dezeker meer dan eens per maand schoonmaken.

Schoonmaken van een Industriële Droogkast:

Het veilig schoonmaken van de Industriële Droogkast is van cruciaal belang. Voor een technicus om een droogkast schoon te maken, volgt hij een aantal stappen.

1. Afkoeling

Voordat iemand begint met het schoonmaken van de droger, is het belangrijk dat de droger volledig afgekoeld is. Als dit niet goed gebeurt kan het kritische onderdelen beschadigen.

2. Verwijder Accessoires

Na controle van de afkoeling, moeten alle accessoires, zoals luchtkanalen, ventilatoren, buizen, filters etc. worden verwijderd. Dit wordt gedaan om de reiniging van de binnenkant van de droger gemakkelijker te maken.

3. Verwijder Stof

Vervolgens moeten alle stofdeeltjes worden verwijderd. Een eenvoudige stofzuiger met een speciale borstel kan hiervoor worden gebruikt.

4. Gebruik Speciale Reinigingsmiddelen & Zachte Doek

Daarna kan een speciale schoonmaakoplossing worden gebruikt. Gebruik vervolgens een zachte doek of een non-abrasieve spons om het interieur grondig schoon te maken.

5. Spoelen & Drogen

Tot slot moet het interieur worden gespoeld met water en vervolgens moeten alle metalen droogkasten grondig worden gedroogd met een droge doek.

Conclusie

Het reinigen van een industriële droogkast is van cruciaal belang voor de productiviteit van een bedrijf. Door deze tips toe te passen, kunt u er zeker van zijn dat uw droger perfect functioneert. Schaf Miele Professionele drogers aan om ervoor te zorgen dat uw productieprocessen op het hoogste niveau blijven. Bekijk Miele´s collectie drogers hier: https://www.miele.be/nl/professional/drogers-391.htm


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Industriele droogkast

!–StopPubText–>.