Menu Sluiten

Bediening Mangels

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over bediening mangels kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Bediening Mangels

Reiniging Bediening Mangels

Voordat je begint met reinigen

Voordat je begint met het reinigen van de bediening van je mangel, is het belangrijk om te weten welk materiaal de bediening bestaat. Als u niet zeker weet wat het materiaal is, kunt u de instructies van uw apparaat raadplegen. Nadat je dit hebt gedaan, kun je bepalen welke reinigingsmiddelen je nodig hebt en hoe je ze kunt gebruiken voor de best mogelijke resultaten.

Hoe maak je de bediening schoon

Het eerste dat je moet doen bij het reinigen van de bediening van je mangel is het stofzuigen van het oppervlak. Gebruik een vers stofzuigerzak en zuig alle stof en vuil op. Als er een hardnekkige vlek aanwezig is, gebruik dan een vochtige doek om deze op te nemen. Als het vuil hardnekkig is, kun je wat warm sopwater toevoegen aan de doek om het te verwijderen.

Gebruik non-scratch materiaal

Als je de bediening van de mangel gaat schoonmaken, is het belangrijk om materiaal te gebruiken dat geen krassen op het oppervlak veroorzaakt. Wanneer je deze materiaalsoorten gebruikt, voorkom je schade aan het oppervlak en zorg je ervoor dat het er mooi blijft uitzien.

Gebruik speciale reinigingsmiddelen

Als je klaar bent met het stofzuigen en het verwijderen van hardnekkige vlekken, kun je specifieke reinigingsmiddelen gebruiken om de bediening van je mangel te reinigen. Vergeet niet om de instructies van het reinigingsmiddel goed te volgen. Let er ook op dat je alleen producten gebruikt die geschikt zijn voor het materiaal waaruit de bediening bestaat.

Eindresultaat

Als je klaar bent met reinigen, moet je de bediening afwrijven met een zachte, schone doek. Dit zal helpen om te voorkomen dat er stof of vuil op het oppervlak achterblijft. Als je alle stappen precies volgt, zul je een perfect schone bediening bereiken.

Maak gebruik van professionele tools

Voor het strengste reinigingsregime raden wij aan om een professioneel reinigingsmiddel te gebruiken zoals Miele ontkalkingsmiddel. Het geeft u een grondige, maar veilige reiniging in slechts één stap. Het is gemakkelijk en snel te gebruiken en laat geen residu achter op het oppervlak van uw mangel.

Uitkomst

Met de juiste materialen en procedure kunt u de bediening van uw mangel schoonmaken en er goed uitzien. Vergeet niet dat het belangrijk is om het reinigingsmiddel naar behoren te gebruiken en niet te veel druk uit te oefenen om schade aan het oppervlak te voorkomen. Als u zich aan deze regels houdt, kunt u ervoor zorgen dat uw mangel er schoon en glanzend uitziet.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Bediening mangels

!–StopPubText–>.