Menu Sluiten

Stofzuigers Belgie

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Aanbeveling Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over stofzuigers belgie kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Stofzuigers Belgie

Reinigingsmachines | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stofzuigers belgie

home accountancy fiscaliteit juridisch nieuws links vacatures team contact nieuws laadpaal en investeringsaftrek .. Als uw onderneming bij haar bedrijfsleider een laadpaal installeert dan krijgt zij daarvoor geen investeringsaftrek. Maar wat als de onderneming op hetzelfde adres gevestigd is investeringsaftrek. De investeringsaftrek is een aftrek die de onderneming geniet bovenop de afschrijvingen op de investering. Het standaardtarief van de investeringsaftrek bedraagt maar dat tarief wordt tot eind verhoogd tot voor de investeringen die tot december gerealiseerd worden stofzuigers belgie prijs De verhoogde investeringsaftrek is n van de ondersteunende maatregelen in het kader van de covidpandemie. Een investeringsaftrek is enkel mogelijk bij zelfstandige ondernemers en vrij beroepers en bij kmo s. Grote vennootschappen genieten in de regel geen investeringsaftrek behalve voor enkele specifieke invest.

sluiten centraal stofzuigsysteem ventilatie orbital vind een verdeler nieuws over elektrends vragen en tips contact nl fr en de purify your home nieuws over elektrends vragen en tips contact nl fr en de centraal stofzuigsysteem ventilatie orbital vind een verdeler menu home places vind een verdeler location country amerika belgi bulgarije cyprus denemarken duitsland frankrijk griekenland hongarije ierland iran itali letland litouwen luxemburg nederland nieuwzeeland noorwegen oostenrijk polen portugal roemeni sloveni slowakije spanje tsjechische republiek verenigd koninkrijk zweden types centrale stofzuigers centrale ventilatie decentrale ventilatie elek trends verdeler worden dl vochtbestrijding boomsesteenweg aartselaar belgi t f website routebeschrijving infodlvochtbestrijding.be injeco drve de la courte au bois manage belgi t f w.

Kundigheid over Stofzuigers belgie

vaargebieden belgi nederland frankrijk portugal duitsland itali boten premium serie classic serie dutch steel serie penichette serie traditional serie reisvoorbereiding huurtarieven offerte contact neem een optie premium vloot met de premium vloot kiest u voor luxe. De boten in deze serie zijn van een recenter bouwjaar en hebben ruime suite cabines met individueel sanitair. De boten worden bij vertrek aangeboden met opgemaakte bedden. Er is tijdens het varen volt beschikbaar en er is een tv aan boord. Het salon is geclimatiseerd Aandacht over stofzuigers belgie De keuken heeft extra voorzieningen zoals een vaatwasser een bakoven klein elektrische appratuur zoals een koffiemaker fruitpers enz. Het buitendek is erg ruim en is voorzien van een extra koelkast en gas bbq m.u.v. Greenline en nimbus t.